EVENTS

#NoBuyNovember

Dit is een oproep aan jullie allemaal! De maand is al begonnen, maar ik wil jullie vragen om mee te gaan doen met deze #NoBuyNovember CHALLENGE!

Over 1,5 week is het weer ‘Black Friday’ en worden de kortingscodes en aanbiedingen je weer om de oren gegooid. Wist je eigenlijk dat de meeste van deze aanbiedingen niet kloppen omdat ze vaak de prijzen van te voren al omhoog gooien? Bovendien moet je jezelf de vraag stellen, had ik deze items ook gekocht als ik er geen korting op had gekregen? Waarschijnlijk is het antwoord ‘nee’. Black Friday is een commercieel fenomeen dat is overgewaaid uit Amerika. Je kent het vast wel van de filmpjes waarbij mensen massaal winkels bestormen voor een paar euros korting op allerlei producten. Dit begint nu ook in Nederland voet aan de grond te krijgen en dat betekent eigenlijk dat we nog meer gaan kopen…

Daarom wil ik deze maand voor de decemberdrukte aangrijpen om samen even stil te staan bij ons koopgedrag. Dat doe ik al met mijn nieuwe E-book ‘Creeer jouw geldbesparende capsule garderobe’ en ik wil je ook aansporen om mee te doen met deze challenge en samen een verschil te maken in november! 

Ik houd je heel deze maand gemotiveerd om eens NIET te shoppen! 
Durf jij het aan?! Meld je dan aan via de homepage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *