NIEUWS

Geen seizoensgebonden collecties, geen verspilling

Dat is TEYM. Een merk dat je moet leren kennen. Een merk dat kwaliteit en design op nummer 1 zet en daarom kleding produceert die de tand des tijds zullen doorstaan. Dus niet zoals de meeste fast fashion die je vaak na een aantal keer wassen weer weg kunt gooien. Ze geloven in een garderobe zonder overhypte collecties en beloven een eerlijk loon en een gezonde werkomgeving voor de mensen met wie ze samenwerken. Daarom produceren ze hun kleding in Europa.

Elk jaar een item
Als je het zo leest lijkt het niet een heel uniek verhaal, want er zijn de laatste tijd meer merken bezig om een soortgelijke belofte waarheid te laten worden, zij het niet dat TEYM maar 1 product per jaar produceert. 1 product denk je nu misschien? Niet erg commercieel…

Dat is ook niet waar TEYM voor staat. Ze maken namelijk de kwalitatieve klassiekers die zij zelf niet kunnen vinden. Zo hebben ze sinds 2015 elk jaar een nieuw item op de markt gebracht.
Het begon met een duurzame parka van sterk materiaal zonder poespas en zo volgde daarna ‘the bag’, ‘the merino sweater’, ‘the sweatsuit’ en ‘the T-shirt’ werd er in 2019 aan toegevoegd. De items zijn in verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar.

Fair Fashion = niet onbetaalbaar
De makers van TEYM bewijzen hiermee dat bewust consumeren niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Bij Teym koop je direct van de maker, zonder tussenpersonen die ieder hun eigen marge rekenen. Een eerlijke prijs voor een eerlijk product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *