Fashionjunky Styling Service

Heb jij mijn E-book ‘Creëer een geldbesparende capsule garderobe!’ gelezen, maar kun jij wel wat hulp gebruiken bij het restylen van je garderobe? Dan kun je mijn hulp inschakelen!

Fashionjunky Garderobe Sessie (3 uur)
Tijdens de garderobe sessie duik ik met jou in je kledingkast om kritisch te kijken naar jouw kleding en samen een nieuwe garderobe samen te stellen. We kijken naar je persoonlijke stijl, de kleuren die het beste bij je passen en natuurlijk bij de gelegenheden waar jij de kleding draagt. Op basis daarvan kijken we wat er in jouw kledingkast nog past binnen die ‘nieuwe garderobe’ en wat je eventueel nog moet aanvullen. Daar maken we een budget voor en uiteindelijk kun je ervoor kiezen om mij ook deze kledingstukken te laten shoppen in een personal shopping sessie.

€ 299,-

Fashionjunky Personal Shopping Sessie (2 uur)
Tijdens een personal shopping sessie gaan we op zoek naar een voor jou gewilde outfit. Wil je er op je best uitzien tijdens een bruiloft? Ga je een avond uit en wil je de show stelen of ben je op zoek naar een nieuwe, passende kantooroutfit? I’m your girl! We bepalen vooraf welke winkels we gaan bezoeken en wat jouw budget is. Ik geef je persoonlijk stijladvies en help je kleding te vinden die bij jou past!
De Personal Shopping Sessie kan ook worden aangeschaft als verlengde van een Garderobe Sessie. We hebben dan vooraf bepaald wat er nog mist in jouw garderobe en gaan tijdens deze shopping sessie specifiek op zoek naar de kleding om jouw garderobe aan te vullen.

€ 199,- (excl. shopping budget)

Interesse? Neem dan contact op: fashion.junky@live.nl.