NIEUWS

Een kleding bibliohteek

Er zijn allerlei manieren om minder kleding te kopen. Zo kun je kleding ruilen, maar ook lenen of huren. Want zeg nou zelf, hoe vaak komt het voor dat je een jurkje puur en alleen koopt voor bijvoorbeeld een feestje of een bruiloft en daarna nooit meer draagt?

LENA the fashion library is een bibliotheek. Niet met boeken, maar met kleding. Dit is niet nieuw, want het bestaat alweer 10 jaar, maar is zeker nog steeds relevant. Met het initiatief willen de oprichtsters een positieve impact maken op mens en milieu.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt eenmalig lenen of je kunt een abonnement nemen waarbij je een vast bedrag per maand betaald. Er zijn 3 verschillende varianten en hoe hoger het maandbedrag, des te meer punten je krijgt en daarmee kun je dus ook meer kleding lenen. Er is ook een speciaal abonnement voor meer exclusieve kleding. Het maandbedrag hiervan is lager, maar je betaalt dan per item een extra bedrag bij. Dit gaat dus niet met punten. En als je het item echt heel leuk vindt kun je het ook aankopen.

LENA heeft een hoogwaardige collectie van opkomende designers, duurzame labels en de mooiste vintage items. De collectie is onderverdeeld in drie stijlen: Elegant Chic, Mix & Match en Casual Street. Zo zit er voor iedereen wel iets bij wat past bij jouw persoonlijke stijl.

De exclusieve collectie bestaat uit een selectie van jonge ontwerpers. als je een keertje echt wilt shinen, duik je het beste even in deze collectie.

In de LENA flagshipstore in Amsterdam kan de kleding geshopt worden, maar je kunt ook online shoppen via de webshop.

Hoe werkt LENA? from LENA the fashion library on Vimeo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *