Hoe zorg je ervoor dat jouw visitekaartje opvalt?

by • 18 september, 2014 • HOME & INTERIORComments (0)1432

 

 

 

Allereerst ben je natuurlijk je eigen visitekaartje, maar je wilt vaak ook een leuke indruk achterlaten als je gesproken hebt met interessante mensen die kunnen gaan behoren tot je professionele netwerk. Online is steeds belangrijker geworden, maar daarnaast is het van belang dat je offline ook goed op de kaart komt te staan. Of je nu advocaat bent, graphic designer, marketeer of blogger, een visitekaartje wat opvalt is mooi meegenomen. 

Design visitekaartjes
Wat belangrijk is bij het laten maken van een visitekaartje, is dat het formaat wel zo is, dat het bij ieder in z’n portemonee past. Uiteindelijk wil je niet dat degene die je kaartje ontvangt, het weg gooit door het onhandige formaat. Bij visitekaartjes is het van belang dat je nadenkt over hoe je je vakgebied kunt uitbeelden. Zo staan er hieronder een aantal mooie voorbeelden zoals het witte 3D visitekaartje voor architecten. Als architect kun je ervoor zorgen dat een bepaald design wat je gemaakt hebt, terug komt in 3D op je visitekaartje. Het kost moeite en is ook wat duurder dan de doorsnee kaartjes, maar dan wordt je niet snel vergeten!

Bloggers
Vooral in de bloggerwereld is het gebruikelijk dat er heel veel en heel snel kaartjes worden uitgewisseld, want je wilt natuurlijk zoveel mogelijk nieuwe bezoekers trekken. Probeer als blogger zoveel mogelijk het gevoel wat mensen krijgen bij je blog over te brengen op je kaartje. Als je een speciaal thema hebt, breng dit dan terug en doe dit ook in de rest van je brand design.
Ik hoop dat de designs hier onder jullie op originele ideeën denken en inspiratie geven voor je eigen brand design.

businesscards1 businesscards7businesscards2 businesscards3 businesscards4 businesscards5 businesscards6

Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *