DIY: Industrieel najaars interieur!

by • 23 september, 2014 • HOME & INTERIORComments (0)1024

Industrieel ontwerp heeft altijd mijn voorkeur gehad. Overigens wel altijd met enigszins warme elementen omdat je niet wilt wonen in een huis met een kille sfeer. Nu het najaar er weer aan komt wordt het ook weer tijd om je interieur hier op aan te passen en dat kan in principe met kleine aanpassingen al gebeuren. Mijn eigen interieur is heel erg wit en doordat we een huurhuis hebben willen we de muren ook liever niet schilderen. Dan moet je het interieur toch aanpassen met kleine, verplaatsbare elementen. 

Fotolijsten
Het is heel simpel om wat sfeer in je huis te brengen, aangepast aan het seizoen. Koop bijvoorbeeld goedkope zwarte en bruine lijsten bij een Action, Wibra, Blokker etc. en print een aantal illustraties uit die jij mooi vindt en die passen bij de tijd van het jaar. Deze illustraties kun je zelf inlijsten en op een ongedwongen manier ophangen, zodat het lijkt alsof ze willekeurig opgehangen zijn.

Bruintinten als contrast
De combinatie van hout met strakke lijnen en zwarte en witte elementen vind ik ook altijd erg mooi. Dit is eenvoudig te doen, door voor een steigerhout element te kiezen in je interieur. Ook kun je ervoor kiezen om op een andere manier met bruin-tinten te experimenteren. Denk aan het leggen van een (faux) bontkleed of het hangen van een mooie koperkleurige lamp.

inerior6

interior

interior2

interior3

interior4

interior5

Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *