Stay true to yourself bloggers!

by • 20 augustus, 2016 • FASHION & TRENDS, PERSONAL & INSPIRATIONComments (0)330

Er zijn bloggers die ik al jaren volg en die van 100 volgers naar meer dan 100.000 volgers zijn gegaan. Super knap natuurlijk. Maar veel van die bloggers zijn niet bij hun eigen stijl gebleven. Dat lijkt me ook lastig want je krijgt allerlei producten aangeboden of deals aangeboden en je wil natuurlijk niet alles af slaan. Maar toch maken veel bloggers dan niet meer de keuzes op basis van hun eigen stijl en identiteit, maar meer op basis van het geld en dat vind ik zonde. Je ziet zo goed dat producten niet persé mooi moeten zijn, maar gewoon gehyped worden via verschillende bloggers. 

Neem nou de nieuwe Gucci slip ons met bont. Uggs waren al niet de meest elegante stappers, maar dit zijn toch wel de meest ordinaire bordeelslippers die je als merk kunt maken. Toch zie ik ontzettend veel bloggers en voetbalvrouwen die deze slip ons dragen alsof het juweeltjes zijn. Goede marketingstunt van Gucci, maar ik denk dat er nog steeds weinig mensen zijn die € 795,- willen neertellen voor deze monstertjes.
Dat is maar 1 van de voorbeelden waarvan ik zie dat producten niet meer gedragen worden omdat iemand er zelf voor zou kiezen, maar omdat er budgetten achter zitten. En dat vind ik jammer. Ik ben op zoek naar mensen die nog echt bij hun eigen stijl blijven. Dat geldt trouwens ook zeker voor al de merken die hun producten via bloggers aanprijzen; kies bloggers die met hun stijl en identiteit passen bij je merk, anders is ‘de advertentie’ ook ongeloofwaardig.
Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden ;)…
Benieuwd naar de Gucci slip ons? Check ze hier.
Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *