Mijn avonturen bij Fashionweek Nederland (Deel I)

by • 28 januari, 2014 • FASHION & TRENDS, PERSONAL & INSPIRATIONComments (0)1148

Fashionweek is achter de rug en ik moet even afkicken. Het was een superleuke, heel erg drukke week van shows, BN-ers, veel modemensen, nieuwe contacten en indrukken. Voor mijn werk mocht ik aanwezig zijn op fashionweek, omdat we met Scavi & Ray prosecco official sponsor zijn van de Mercedes-Benz Fashionweek Nederland. We waren aanwezig met een Scavi & Ray Hugo bar (heerlijke mix van prosecco, vlierbessiroop en munt) en we werden aan elke bar geschonken. Daarnaast hosten we ook nog een VIP-area bij het 10-jarig bestaan-feest op zaterdag 25 januari en we waren sponsor van de show van Edwin Oudshoorn. Al met al een succesvolle week met als resultaat heel erg veel mooie foto’s en video-beelden.

Donderdag ben ik naar de openingsshows geweest van Matthijs van Bergen en Aziz Bekkaoui. MATTHIJS was erg mooi, mooie texturen en stoffen en een fel kleurgebruik. De show was gedecoreerd met bomen in het midden van de catwalk en papieren bladerden naar beneden op de catwalk. De show van Aziz was echt geweldig! Op de beats van old-skool hiphop muziek kwamen de modellen de catwalk opgelopen en deze hiphop invloed was ook enorm goed te zien in de collectie. Het was een combinatie van lagen, leer, veel zwart, bomberjacks en kant. De show maakte een stoere, soms zelfs een beetje angstaanjagende indruk, mede door de opening van hiphop dansers met bivak-mutsen op.

Zoals ik al vertelde hosten we zaterdag de VIP-area bij het feest Please Dont Tell ter ere van het 10-jarig bestaan van Fashionweek Nederland. Hier was een Scavi & Ray VIP-area waar we een eigen tafel hadden. Echt een super feest met leuke mensen en vooral heerlijke muziek.

Met Victoria  :)

Met Victoria 🙂

aziz

finale Aziz Bekkaoui (foto gemaakt door Daniel Verkijk)

azis3

Aziz Bekkaoui (foto gemaakt door Daniel Verkijk)

aziz2

Aynouk Tan was model bij Aziz Bekkaoui (foto gemaakt door Daniel Verkijk)

 

Fashion Week 2014  Fotografie: www.fb.me/verkijk

Met Ashley en Sascha Visser

 

 

Fashion Week 2014  Fotografie: www.fb.me/verkijk

Met mijn collega Ronia

20140127-093902.jpg

mijn outfit van afgelopen zondag

Excuus dat een deel van de beelden van slechte kwaliteit zijn, maar mijn spiegelreflexcamera is donderdag toen ik mijn auto geparkeerd had in de Q-parking bij Fashionweek gestolen :(. Heel erg balen, maar daarom heb ik dus alle foto’s met mijn telefoon moeten maken.

Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *