FOOD | Recept spinazie-soepje met garnalen

by • 24 januari, 2016 • PERSONAL & INSPIRATIONComments (0)215

Vandaag maakte ik echt een heerlijk diner! Ik wilde iets gezonds maken, maar toch ook echt lekker. Ik ben gek op kaas, dus als er kaas in zit is het voor mij al snel goed. De soep is gemaakt van spinazie a la creme en tuinerwten. Dit doe je in water samen met 2 groente bouillon blokjes en laat je 8 minuten koken. In een aparte pan wok je een aantal wokgarnalen samen met wat knoflook. Als de soep lang genoeg gekookt is mix je het met de staafmixer fijn.

Je verwarmt de oven voor op 180 graden en bestrijkt stukjes stokbrood met boter, peper en komijnekaas. Dit laat je in de oven ongeveer 5 minuten smelten. serveer de soep met een eetlepel creme fraiche en verdeel de wokgarnalen over de bakjes soep.

Garneer de soep met wat tuinkers!

Eet smakelijk! 🙂

Foto 24-01-16 18 21 12 (1)

Ingrediënten

tuinkers

450 gr spinazie a la creme

450 gr tuinerwten

800 ml water

2 groente bouillon blokjes

10 wokgarnalen

knoflook

creme fraiche

 

stokbrood

komijnenkaas 

peter

boter

 

Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *