Dreams come true: Aan het werk voor Addy van den Krommenacker

by • 26 januari, 2015 • FASHION & TRENDS, PERSONAL & INSPIRATIONComments (0)821

Ik doe altijd veel leuke dingen, mede door mijn baan, die me op veel verschillende evenementen brengt. Afgelopen weekend was toch wel een soort van droom die voor me uitkwam. Ik was voor Scavi & Ray een samenwerking aangegaan met Addy van den Krommenacker. Addy van den Krommenacker is met zijn prachtige ontwerpen toch wel 1 van de grootste ontwerpers van Nederland en nu mocht ik hem ontmoeten en voor hem werken. Ik ben ook echt tevreden met het resultaat. We stonden er echt goed bij met ons merk. In totaal waren 4 Scavi & Ray barren waar mensen voorzien werken van een heerlijk glaasje bubbels.

Maar nu toch ook even over de show. De opzet ervan was uniek, omdat het gehouden werd in het Singer museum in Laren. Dit museum heeft veel verschillende zalen en de show ging door in totaal 9(!) zalen heen. Dit betekende ook dat iedereen front row zat, wat ook wel redelijk uniek is en meestal gebeurd bij de internationale shows. De collectie was geinspireerd op het werk van Leo Gestel. Zijn werk werd ten toon gesteld in het museum tijdens de show. De collectie was heel divers, wat ervoor zorgt dat er voor ieder wel wat wils tussen zat.

Naast zijn couture lijn presenteerde Addy ook zijn nieuwe ready-to-wear Fall/Winter 2015 collectie;  London revisited  lijn, welke  synoniem staat voor luxe en comfort. Addy heeft zich laten inspireren door de Swinging Sixties, met als resultaat een collectie die was opgebouwd uit vier thema’s; London Black & White, Biba, Parigi en Macculato. Er was een redelijk groot verschil tussen de couture-lijn en de ready-to-wear collectie. De couture-lijn waren voornamelijk zwarte, grijzen en bruintinten, met veel pailletten, glamour en combinaties van verschillende texturen. De ready-to-wear collectie was echt meer een moderne vertaling van de Twiggy-achtige pakjes uit de jaren 60. Prachtige mantelpakjes en jurkjes met bijpassende jassen waar de print in door liep.

Voor mij was het een ontzettend lange dag, maar zeker eentje die ik niet snel zal vergeten. Ik heb een foto gemaakt samen met Addy, maar daar is het licht zo raar op gevallen dat ik die even voor in mijn prive archief houdt ;). Hieronder zie je wel wat kiekjes van de dag.

credits voor de foto’s: Daniel Verkijk van Verkijk Fotografie! 

Addy_London_A IMG_1835 IMG_1868 IMG_1881 IMG_1898 IMG_1973 IMG_2031 IMG_2260 IMG_2310 IMG_2336 IMG_2337 IMG_2388 IMG_2660

 

IMG_7729.JPG

Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *