Column: Radiostilte

by • 13 juli, 2015 • PERSONAL & INSPIRATIONComments (0)570

IMG_1171Het is al weer even geleden dat ik een update heb gedaan… Dat heeft zo z’n reden.

Ik ben de laatste tijd erg druk geweest met een nieuwe website. Ik wilde iets gaan doen wat erg dicht bij me ligt en vooral ook bij mijn eigen stijl. Samen met mijn vriend Benjamin ben ik een website gestart: www.colorblindstore.com.
Alle posts die op deze site worden gedaan zijn in zwart-wit, hier hebben we voor gekozen, omdat dit bij ons past en we een concept willen neerzetten. Colorblind moet een platform worden, voor modemensen met dezelfde stijl, maar ook voor ontwerpers die deze stijl voeren. We zijn inmiddels op zoek gegaan naar ontwerpers die deze stijl hebben en die matchen met het concept. We zijn nu in gesprek met een aantal daarvan. Colorblind is nu vooral een hele visuele blog, waar voornamelijk street style op geplaatst wordt, show-reports en interviews met interessante ontwerpers en modemensen. Maar er zit ook een shop aan verbonden en deze zijn we nu helemaal aan het uitwerken. Er kan al van alles gekocht worden, maar in de toekomst wordt dit nog veel meer en uitgebreider.

Er zit tijd in het opzetten van zo’n website en daar heeft Fashionjunky onder moeten leiden. Daarnaast ben ik sinds 1 juni begonnen met mijn nieuwe baan in Tilburg; PR & Communicatie bij het TextielMuseum. Dit klinkt voor veel mensen saai in de oren, maar het is alles behalve saai. Wat veel mensen niet weten is dat het TextielMuseum een museum in bedrijf is. Dat houdt in dat ze een TextielLab hebben naast het museum, waar ontwerpers, kunstenaars en architecten hun ontwerpen kunnen realiseren. Het lab heeft weef-, brei-, laser- en printmachines die al deze ontwerpen kunnen uitvoeren. Dit maakt dat het museum een commerciële kant heeft en ook een afwisselend karakter. Ik heb het erg naar m’n zin bij m’n nieuwe baan, vooral omdat mijn werkzaamheden redelijk af gekaderd zijn. Dat geeft me duidelijkheid en structuur en dat was net wat ik nodig had.

 

 

 

Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *