COLUMN | Haar dilemma, what to do?!

by • 13 december, 2016 • PERSONAL & INSPIRATIONComments (0)554

Haarissues… Ik denk dat elke vrouw ze wel kent. Je haar wel kleuren, niet kleuren, krullen, stijlen, permanentje of toch niet?

Vanaf mijn 15e kleur ik mijn haar en dat heeft het geen goed gedaan. Ik heb bijna alle kleuren van de regenboog wel gehad. Ooit was mijn haar dik en vol, alleen toen vond ik de kleur niet mooi. Nu, 12 jaar later, begin ik toch wel de gevolgen ervan te zien. Ik zeg zeker niet dat je je haar niet moet kleuren, maar doe het wel met mate en ga niet zoals ik van donkerbruin naar blond en meteen weer terug, want dat is echt funest.

Momenteel zit ik ook met een haardilemma. Mijn favoriete kleur is wit-blond of zelfs tegen het grijze aan, maar dat kan gewoon niet meer. Elke keer als ik die kant op ga en dan ook nog bijna dagelijks m’n haar met de stijltang bewerk, houd ik een paar dunne plukjes op m’n hoofd over. Eerst begint het te breken aan de voorkant, dan aan de bovenkant en zijkanten en uiteindelijk moet ik het weer afknippen tot een korte bob.

De vraag blijft dus welke kant ik op moet gaan, aangezien ik liefst niet af wil van m’n blonde haren. Ik heb ook al een paar keer Olaplex gebruikt. Van Olaplex zou je haar na 6 x blonderen nog mooi en stevig moeten zijn, maar dat kan ik niet beamen. Mijn haar brak net zo hard af na het gebruik van Olaplex dan normaal gesproken. Sorry, ik ben niet overtuigd…

Zaterdag staat mijn afspraak bij de kapper, dus ik heb nog even om erover na te denken. Als jullie leuke (kleur)ideeen hebben, let me know!

Hieronder even mijn haar door de jaren heen (en dan staan mijn hele gekke uitspattingen er nog niet bij…)

Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *