COLUMN: BN’ers, mode en veel drank…

by • 21 november, 2013 • PERSONAL & INSPIRATIONComments (0)1315

Als ik even stil sta bij m’n leven op het moment dan ben ik toch wel heel gelukkig. Ondanks dat er altijd kleine dingen blijven die beter kunnen, heb ik een ontzettend leuke baan, een super lieve vriend en iedereen waar ik van houd is gezond *klopt af*.
M’n leven is soms hectisch en m’n werk zit vol verrassingen, maar dat maakt het juist ook leuk.

Ik ben al met ontzettend leuke mensen in aanraking gekomen, zoals vandaag met Bridget Maasland bij Van Dam in Amsterdam. Van Dam is een brasserie die gerund wordt door Nicolette van Dam en haar broer, echt een mooie zaak en ideaal om BN’ers te spotten. Zoals ik vandaag Edwin Smulders zag zitten en Ruud Gullit even aan onze tafel kwam staan (!).

Maar even back to Bridget; met het merk Scavi & Ray, waar ik mede de marketing voor doe bij Pleasure & Liqueurs, gaan we samenwerken voor de lancering van het nieuwe merk van Bridget, Bridget Daily, in januari 2014.

De lijn van haar zal bestaan uit hippe, up-to-date kleding en elke 4 weken zullen er nieuwe items aan de collectie worden toegevoegd die helemaal volgens de laatste modetrends zijn. Dit maakt de lijn redelijk uniek, omdat dit ‘last-minute inspelen op trends’ alleen nog gedaan wordt door de grote ketens zoals Zara en H&M. Ik heb een aantal items gezien en ben er erg enthousiast over. Het is niet weer een BN’er die een modelijn op zet, maar het zijn haar ouders die samen met Bridget de drijvende kracht zijn achter deze lijn en er alle passie en liefde in stoppen om dit tot een succes te maken, erg leuk om te zien.

bridget

De lancering is pas 14 januari, maar ik ben nu al erg benieuwd en tegen die tijd zal er een fotoverslagje volgen!

Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *