TREND || TASSEN S/S 17 – INGESNOERD!

by • 23 januari, 2017 • FASHION & TRENDSComments (0)915

Een nieuw (mode)seizoen staat voor de deur en dat betekent dat er weer nieuwe trends gaan ontstaan. Zo schreef ik vorige week al dit stuk over jeans trends in 2017 en nu ga ik verder in op de trends in tassen. Een model tas dat ik bijna bij elke show terug zag komen en die naast trendy ook nog eens enorm praktisch kan zijn, is de heuptas. Hij komt in verschillende groottes, materialen en kleuren, dus daar kun je niet echt fout in gaan.

Combineren is the key
Zoals te zien wordt de tas voornamelijk gecombineerd met een jurk of een rok, niet iets wat je wellicht zou verwachten. De tas oogt best sportief dus zou je hem waarschijnlijk eerder verwachten op een jeans of sportieve broek. Juist de combinatie met een elegant en vrouwelijk kledingstuk maakt deze trend ook iets minder sportief.

Athleisure
Ook vorig jaar zagen we veel sportieve kleding de runway passeren, maar dit jaar wordt deze trend naar een hoger niveau getild. Altheleisure wear, zoals het genoemd wordt, wordt nu gecombineerd met elegante (sport)kleding, waardoor het een rijkere, meer vrouwelijke uitstraling krijgt.

No 21

Off White

Stella McCartney

Rag and Bone

Foto’s: Getty

Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *