TREND: Flaired Jeans

by • 27 juli, 2015 • FASHION & TRENDSComments (3)713

Ik heb het nog een tijdje geprobeerd te negeren, maar nu er in de winkels bijna geen skinny jeans meer te vinden zijn, moet ook ik er aan geloven. Jaren geleden toen de skinny jeans in de mode kwam, snapte ik niet waarom ik ooit broeken met wijde pijpen gedragen heb. Maar nu zijn ze toch weer helemaal terug van weggeweest. Vorig jaar zagen we ze al in de winkels hangen, maar toen was het maar een enkeling die het aandurfde.

Toch zijn flaired jeans best leuk. Je kunt ze goed combineren met een cropped top of een losse blouse. Qua schoenen draag je er het beste een pump of laarsje onder met een punt aan de voorkant. Hierdoor ogen je benen langer dan dat ze zijn. De jeans is ook leuk te combineren met sandaaltjes of juist met een paar All Stars eronder. Je kunt je outfit het beste wel rustig houden, omdat een flaired jeans al een echte eye-catcher is. 84c72ff18962c75ec11dab1c32c54aa1 5507911be94cc4cf1f4f9d66809d0c8c b64a1ca5c7ac9d75eead8cec599239a9

 

Pin It

Related Posts

3 Responses to TREND: Flaired Jeans

 1. Marcel schreef:

  Hoi Evelien,
  Dan weet ik niet in welke winkels jij dan kijkt, maar de winkels hangen nog steeds vol met skinny jeans hoor!!
  Er ligt maar een enkele Flared jeans en de rest is nog steeds allemaal Skinny jeans, gelukkig wel!
  Ook de nieuwe collecties van de merken hebben weer heel veel skinny jeans, die blijven echt wel in de mode!
  Ook op straat is het nog steeds 80% Skinny jeans, heel af en toe zie je een Flared jeans, dus zo hot zijn ze niet!
  De Skinny jeans is ook 10 x mooier dan die Flared jeans, dus ook jij hoeft er echt niet aan te geloven, blijf lekker Skinny jeans dragen, veel mooier en sexier!

  • Hi Marcel,

   Hier in Rotterdam hangen er in heel veel winkels veel flaired jeans. Ik vind het leuk voor de afwisseling, maar zal nooit meer zoals jaren geleden alleen maar wijde broeken dragen haha, die tijd is geweest. Als je het leuk combineert zien ze er ook heel leuk uit vind ik.
   Maar in mijn kast dus ook 80% skinny en 20% flaired ;).

 2. Marcel schreef:

  Hoi Evelien,

  Okay, hier in Zwolle hangen de winkels nog vol met skinny jeans, alleen Costes heeft ook veel Flared jeans en de C&A, maar beide hebben ook nog heel veel skinny jeans liggen.
  Dat zal in Rotterdam dan toch ook wel zo zijn?
  Neem nu de H&M, die heeft 4 wijde pijpen jeans in hun collectie zitten en wel 60 skinny jeans, dat is landelijk, kijk maar op hun website.
  Maar ook de merken, zoals Levi’s heeft net weer een nieuwe 700 serie uitgebracht, bestaande uit 1 bootcut, 1 rechte en 4 skinny modellen, dus de verhouding is nog altijd in het voordeel van de Skinny jeans, ook in de nieuwe najaarscollecties, hoofdzakelijk skinny jeans, die blijven echt wel in de mode, gelukkig wel!
  Maar ik ben blij te horen, dat jij ook skinny jeans blijft dragen en dat die flared jeans leuk is voor de afwisseling maar niet in plaats van de skinny jeans, 80% skinny jeans om 20% flared jeans, ik denk dat het bij iedereen zo gaat, bij jouw dus ook, daar kan ik mee leven, maar je bent het dus ook helemaal met mij eens, alleen wijde pijpen, die tijd is inderdaad geweest en de skinny jeans is te mooi om weg te doen, klopt toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *