The autumn must have: leather pants

by • 4 november, 2013 • FASHION & TRENDSComments (0)6039

Het is je vast al opgevallen: deze herfst is leer het toverwoord. Een leren jasje hebben de meesten wel in de kast hangen, maar een lerenbroek is van een heel ander level. Er zijn veel meiden die een lerenbroek te gewaagd vinden. Toch zien we de lerenbroek in veel verschillende looks terug komen.

Grunge style
De leather look komt van de Grunge stijl. Deze donkere en rockachtige kledingstijl komt van de straat en is deze herfst overgenomen door de grote fashion designers. Zij hebben er een stijlvol tintje aan gegeven en hebben ervoor gezorgd dat deze look te zien was op de covers van de grote bladen in mode land.

Voor dik en dun
Vaak worden trends bedacht voor modellen met size zero. Niet zo dek dus dat ‘gewone’ vrouwen zich niet altijd even lekker voelen in de high fashion kleding. Gelukkig zijn er inmiddels ook fashion ladies als Kim Kardashian die laten zien dat fashion ook heel stijlvol is bij een maatje meer. En als Kim Kardashian in een lerenbroek gespot is, dan betekent het dat jij hem ook prima aan kunt!

Love those Brands!
Gelukkig weten de meeste modemerken ook dat gewonen vrouwen er graag net zo goed uitzien als een model, alleen dan wel met een maatje meer dan zero. De lerenbroek vind je daarom bijvoorbeeld in de collectie van 10 days. Dit merk van Nederlandse bodem speelt in op de laatste trends en zorgt ervoor dat wij eruit kunnen zien zoals op de catwalk, maar dan voor een betaalbare prijs.  Ook Selected Femme is een mooi voorbeeld van een merk waar je een lerenlegging vindt en die meteen mooie andere items heeft waar je de lerenbroek mee kunt combineren.

Wat vind jij van de lerenbroek?

fashionsalad

Bron foto: fashionsalad.com

Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *