Kleed je als een barbie met Moschino!

by • 19 september, 2014 • FASHION & TRENDSComments (0)770

Fastfashion
De Moschino Spring 2015 show was te volgen via instagram en de collectie heeft een fastfashion karakter. Dit betekent dat de collectie betaalbaar is en dat de webshops de producten al hebben aangekocht zonder dat zij wisten hoe deze eruit kwam te zien. Daarmee herhaalt Jeremy Scott het trucje wat hij ook deed met de vorige collectie van Moschino, namelijk, de collectie binnen een paar dagen na de show al beschikbaar stellen voor verkoop.

Vorige collectie (februari) waren enkele dagen na het showen van de ‘fastfood’-collectie van Moschino de accessoires al overal gespot. Het rood met gele tasje met de beroemde M en de bekende friet-iphonehoesjes waren niet aan te slepen en een ware modehit vorig seizoen.

Verkooppunten
De capsule collectie is verkrijgbaar via Alchemist, Hirshleifer’s, Net-a-Porter, Nordstrom, Opening Ceremony, Saks, Rent the Runway en Shopbop.

update 22-9: Een deel van de items is nu verkrijgbaar via Stylebop!

Photo: Alessandro Garofalo/Indigitalimages.com

 

barbie-moschino barbie-moschino2 barbie-moschino3 barbiemoschino4 barbiemoschino5 barbiemoschino7 barbiemoschino8 barbiemoschino10 barbiemoscnino9

Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *