Festivalstress!

by • 20 augustus, 2014 • FASHION & TRENDSComments (0)1266

Het festivalseizoen is al bijna op z’n einde, maar er zitten toch nog wel een aantal leuke festivals in het verschiet. Laten we hopen dat de zomer ook nog een beetje terug wil komen, dan kunnen we tijdens deze festivals nog even optimaal genieten.

Komend weekend is de eerste editie van Let’s go in Terneuzen. Dit festival wordt de eerste buitenvariant van het populaire Jazz-a-Delic. De organisatie verwacht hier 2000 bezoekers, dus dat gaat een goed feestje worden, met namen als The Partysquad, Eva Simons, La Fuente en Quintino!

Veel vrouwen (en sommige mannen) hebben last van festivalstress, oftewel ‘Wat moet ik nu weer aan doen om origineel voor de dag te komen?’. Er zijn heel veel verschillende fesivallooks waar je voor kunt kiezen, maar houd ook vooral rekening met het weer! Komend weekend geven gelukkig redelijk weer af, dus kun je je hippe outfit uit de kast trekken! Toch nog een paar tips nodig? No problem;

Bloemenkrans

Vooral dit seizoen zijn ze heel erg hot, de bloemenkranzen. Kies voor een niet heel erg opvallend, maar subtiel exemplaar of kies er 1 met veel verschillende kleuren. Het is natuurlijk nog leuker om een krans te maken met echte bloemen, maar dat laat ik over aan de echte creabea’s.

572f8d2993559dbd12ae2822e2543017

(Regen)laarzen
Laarzen kunnen altijd wel onder een festivaloutfit en als je bang bent voor regen, kun je ook kiezen voor een mooi paar regenlaarzen van Hunter. Deze laarzen zijn verkrijgbaar in hippe kleuren en printjes, geven je comfort en zorgen ervoor dat je voeten droog blijven. Een paar zwarte bikerboots is ook nooit verkeerd op een festival en is leuk te combineren met (denim) shorts.

All Stars
All Stars van Converse zijn al jaren favoriet op festivals. Als je een paar All Stars koopt hebben de schoenen ook eigenlijk nog niet de ‘uitgeleefde’ look die past bij deze sneakers. All Stars moet je dragen naar festivals, ze mogen vies worden, want daardoor krijgen ze die vintage look die er bij past.

Kimono
De Kimono is echt van dit seizoen. Waar we deze voorheen eigenlijk voornamelijk in de slaapkamer droegen is het nu de kunst om zo’n kimono te combineren met shorts en een leuke top. Kimono’s zijn er in allerlei kleuren en prints. Kies bij een drukke outfit voor een redelijk neutrale kimono om het geheel niet te bont te maken.

f00da8b3be416ef339b356b053c7b97f

Crop tops
Een crop top kan helaas niet iedereen hebben en dat is dit seizoen wel eens lastig, want bij de River Islands en de Zaras waren afgelopen seizoen voornamelijk crop tops te vinden. Over het algemeen is een crop top het mooist als je er een rokje of shorts bij draagt die hoog zitten in de taille. Een crop top anno 2014 moet je niet doen denken aan de gabbertijd, maar moet elegant zijn en je sterkte punten benadrukken.

cc7db12d6641b0505d1be9fbfa989733

Bron: Pinterest

Shorts
Shorts zijn eigenlijk altijd goed op een festival. Of het nou denim is, wit, kant, leer, het kan allemaal. Zoals al eerder gezegd zijn deze shorts het leukst als ze hoog in de taille zitten, met een mooie (crop) top en eventueel een wijdvallende geruite blouse erover om het af te maken.

DE zonnebril van 2014: de ronde bril
Kies dit jaar voor een ronde zonnebril. De bril doet je helemaal terugdenken aan Twiggy in de jaren zestig, maar hij is nu weer helemaal terug. Wil je opvallen? Kies dan voor een witte variant en wil je wat minder opvallend zijn ga je voor de zwarte variant.

20140713-164247-60167536

DE festivaltrend 2014: Golden Flash Tattoo’s
Dit jaar zijn er opvallend veel tijdelijke tattoo’s te zien op festivals. Vooral de gouden varianten zijn erg populair. Ze zijn perfect voor een dagje om je look helemaal compleet te maken en het voordeel is, je wast ze er zo weer af!

c5e1745a2b28cf778e339b3d96c5d671

bron: www.flashtat.com

Nog geen tickets voor Let’s Go op 23 augustus op het stadhuisplein in Terneuzen?

Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *