BEAUTY: Louis Widmer gezichtsbehandeling

by • 14 september, 2014 • BODY & BEAUTYComments (0)1070

Er zijn eigenlijk maar weinig producten die ik echt goed kan verdragen op mijn huid. Dat heb ik al jaren en zo nu en dan krijg ik dan ook last van rode plekken of puistjes als ik bepaalde producten heb gebruikt. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een product waar zo weinig mogelijk stoffen in zitten waar je allergisch voor zou kunnen zijn of waar een gevoelige huid op kan reageren. 

LOUIS WIDMER
Mijn zusje gebruikte al een tijdje producten van Louis Widmer, zoals gezichtsreiniging en skin gel. Deze had ik wel eens gebruikt en daar reageerde mijn huid eigenlijk heel goed op. Het enige nadeel was dat mijn huid er wel ontzettend droog van werd, dus moest ik toch zeker ook een creme achteraf gebruiken. Sinds kort gebruik ik nu gezichtsmousse voor reiniging van Louis Widmer, Peeling van hetzelfde merk en ik heb proefmonstertjes gekregen van de lipo sol tonique, skin care gel en sebo fluide creme. Ik haal mijn producten bij de Aqua Mare Kliniek in Rotterdam en je kunt op de website van Louis Widmer kijken waar de producten verkrijgbaar zijn bij jou in de buurt .

BEHANDELING
Gisteren heb ik mijn huid voor het eerst behandeld met alle producten en daar ben ik echt heel tevreden mee. Als je het gaat gebruiken is het wel zaak dat je ook kiest voor de sebo fluide creme om de behandeling af te maken en je huid weer te ‘voeden’. Anders houdt je er een redelijk droge huid aan over. Het is ideaal voor mensen die last hebben van imperfecties aan de huid en/of een gevoelige huid. Je begint met de lipo sol mousse om je huid te reinigen. Daarna doe je een peeling, dit doe je hoogstens 2 x per week, omdat het anders te veel wordt voor je huid. Daarna ga je met een watje over je huid met de lipo sol tonique, je stipt je imperfecties op de huid aan met de skin care gel en je maakt het af met de sebo fluide creme. Echt een heerlijke gezichtsbehandeling die niet onder doet voor een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste.

P1000483 P1000484

Pin It

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *